Sako-ampumahiihtoaseiden myynti jatkuu

    Tapio Pukki   Uutiset  

 

AHliitto_logo_HighSako Finland

Hyvät jäsenseurat ja ampumahiihtoharrastuksesta kiinnostuneet

Puolustusvoimien käytettyjen Sako-ampumahiihtoaseiden myynti ja toimitukset jatkuvat.
Ne seurat ja muut ampumahiihdosta kiinnostuneet, seurat, lajin harrastajat ja yksityishenkilöt, jotka eivät ole vielä tehneet tilausta: Aseiden tilaus onnistuu alla olevan ohjeen mukaisesti. Liittoon toivotaan mahdollisimman nopealla aikataululla tiedot aiotusta tilauksesta, jotta Sakolla voidaan huoltaa aseet valmiiksi.

Talvi on nyt parasta aikaa aseiden huoltoon. Aseita kunnostetaan ja lähetetään mahdollisimman nopealla aikataululla.

Tehdyn tilauksen jälkeen kannattaa käynnistää hakuprosessi lupia varten poliisilta.
Ampumahiihdon harjoitteluun ja olosuhdetyöhön halutaan kiinnittää huomioita Ampumahiihtoliitossa. Yksi väylä ovat nämä välineet, jotka soveltuvat erityisen hyvin ammunnan perusteiden opetteluun. Toimivat välineet mahdollistavat harrastuksen aloittamisen.

Aseiden hyvä kunto varmistetaan Sakon tehtaalla asiantuntevien aseseppien toimesta. Tarjolla on myös aseita vasenkätisille. Osa aseista on P72 ja osa P78 mallia. Tukit ovat joko puuta tai Sakon aikoinaan käyttämää komposiittimateriaalia. Aseiden mukana pyritään toimittamaan kaikki hihnat, sekä muita varusteita niin kauan kun niitä riittää.

Huomatkaa, että kaikki tiedustelut aseisiin liittyen hoidetaan liiton kautta.

Lisätiedot oheisesta SAKO aseohje 12-2014

sako ah-kivri

Yhteyshenkilönä toimii Tapio Pukki, p. 046 8782204, tapio.pukki(at)biathlon.fi