Opiskelijahaku Vuokatti-Ruka-Urheiluakatemiaan

    Tapio Pukki   Uutiset  

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia tarjoaa mahdollisuuden opintojen ja ampumahiihdon harjoittelun yhdistämiseen nuorille urheilijoille Ampumahiihtoliiton päävalmennuskeskuksessa Vuokatissa Nuorten Olympiavalmentajan valmennuksessa. Haku urheiluakatemian toisen asteen oppilaitoksiin on nyt käynnissä. Urheiluakatemian toisen asteen oppilaitoksia Vuokatissa ovat Sotkamon lukio, Kainuun ammattiopisto ja Vuokatin urheiluopisto. Muun muassa Mari Laukkanen ja Kaisa Mäkäräinen ovat yhdistäneet menestyksekkäästi opinnot ja urheilun urheiluakatemiaamme kuuluvassa Sotkamon urheilulukiossa.

Tietoa hakemisesta

Hakeminen toisen asteen koulutukseen tapahtuu opintopolku.fi -palvelun kautta. Yhteishakuaika on 24.2 – 17.3.2015. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin hakevat urheilijat hakevat lisäksi erillisellä lomakkeella haluamaansa valmennusryhmään, ja hakijat kutsutaan oman lajinsa pääsykokeisiin. Valmennusryhmiin hakeva urheilija täyttää haun yhteydessä urheilijatietolomakkeen ”Hakulomake urheiluoppilaitoksiin 2015”, joka pitää palauttaa 17.3.2015 mennessä osoitteeseen: Sotkamon lukio, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Tarkemmat tiedot hakemisesta urheiluakatemian eri oppilaitoksiin: http://www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi/Hakeminen

 

Lisätietoa urheiluakatemiastamme osoitteessa www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi
Akatemia löytyy myös Facebookista ja Twitteristä!