Keravan Keinukallion urheilukeskuksen kehittäminen

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Keravan kaupunginvaltuusto päätti viime vuoden juhlavaltuustossa, että Keinukalliosta kehitetään koko Suomelle merkittävä liikunnan ja vapaa-ajanviettokeskus. Keinukallio voisi olla tulevaisuudessa paikka, jossa jäjestetään kansainväliset ampumahiihtokilpailut tai jossa koko perhe viihtyy seikkailupuistossa” kertoo julkistamistilaisuuden kutsun teksti.

Suomen Ampumahiihtoliitto on yhteistoiminnassa Keravan Urheilijoiden ja Tuusulan Voima- Veikkojen kanssa ollut mukana alkusuunnittelussa ja olimme mukana myös julkistamistilaisuudessa. Tavoitteena on, että Keinukallion alueelle syntyy yhdistetty hiihto- ja ampumahiihtostadion. Hanke on merkittävä Pääkaupunkiseudun ja koko Etelä-Suomen hiihdon ja ampumahiihdon kannalta. Olemme sitoutuneet olemaan mukana kehittämis- ja rakentamistyössä.

Kehittämissuunnitelma linkin takana:

Keinukallion suunnitelma