Lumilajit liikuttavat-hanke etsii yhteistyöseuroja pilottivaiheeseen

    Tapio Pukki   Uutiset  

Suomen Hiihtoliiton ja Suomen Ampumahiihtoliiton yhteishanke LUMILAJIT LIIKUTTAVAT, on alkamassa pilotoinnin osalta ensi syksyn ja talven aikana. Hankkeen tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten seuratoimintaa, lisätä uusia harrastajaryhmiä ja -määriä sekä mahdollistaa lajien välinen yhteistyö kokeilujen ja uudenlaisten toimintamallien avulla.

Hanke etsii tällä hetkellä kiinnostuneita seuroja ja paikkakuntia ns. pilottipaikkakunniksi. Pilottipaikkakunnilla testataan uusia materiaaleja ja toimintamalleja lasten ja nuorten liikuttamiseksi lumella. Myös kuntarajat ylittävät hakemukset käsitellään.

Tarkemmat tiedot löytyvät ohesta LUMILAJIT LIIKUTTAVAT,pilottihaku
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.5.2015.