Strategiatyö jatkuu seuraneuvottelupäivillä Ampumahiihtokarnevaaleilla

    Jukka Haltia   Uutiset  

TULE MUKAAN RAKENTAMAAN AMPUMAHIIHDON YHTEISTÄ TULEVAISUUTTA !

Kevätliittokokous 2015 päätti, että seuraneuvottelupäivät järjestetään Ampumahiihtokarnevaalien yhteydessä Vuokatissa.

Seurapäivä järjestetään Vuokatissa sunnuntaina 28.6.2015 klo 09.00 – 16.00. On tärkeää, että pääset paikalle mukaan rakentamaan Suomen ampumahiihdon yhteistä tulevaisuutta. Työstämme uutta strategiaa. Aiheina mm yhteinen tekeminen ja muut toimintatavat, nuoret, valmennus, huippu-urheilu, seurat, olosuhteet … . Saat tarkemman ohjelman ja materiaalia ennen tilaisuutta.

Ilmoittautumiset pyydetään liiton toimistoon sähköpostilla jukka.haltia@biathlon.fi 10.6.2015 mennessä.

Niiltä henkilöiltä, jotka osallistuvat vain Seuraneuvottelupäivälle peritään ruokaili ja kahvikustannusten peittämiseksi 20,00 €/henkilö, minkä voi maksaa liiton tilille FI50 1555 3000 1108 00 26.6.2015 mennessä.

Tarvittaessa majoitusvaraukset voi tehdä suoraan Vuokatin Urheiluopistolle, myyntipalvelu@vuokattisport.fi