Tärkeää tietoa kaikille kansainvälisiin ampumahiihtokilpailuihin tähtääville

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

WADAn antidopingsäännöstö muuttui kuluvana vuonna 2015 ja näiden muutosten myötä myös kansainvälinen ampumahiihtoliitto IBU on joutunut muuttamaan ns ”IBU julistustaan”. Tästä syystä KAIKKIEN jo julistuksen allekirjoittaneiden sekä muiden kansainvälisiin kilpailuhin pyrkivien urheilijoiden tulee täyttää uusi ”IBU julistus” 31. elokuuta 2015 MENNESSÄ.

Toimi näin: Lataa uusi IBU julistus osoitteesta: https://www4.biathlonworld.com/media/files/rules_2015/IBU_Declaration_2015.pdf. Tulosta, täytä ja allekirjoita julistus. Tämän jälkeen skannaa se ja lähetä osoitteeseen jouni.kinnunen(a)biathlon.fi. Jos et ole aiemmin täyttänyt julistusta, mutta pyrit kansainvälisiin kilpailuihin (MCup, MM, IBU-cup, Nuorten MM, Youth Olympic Games, EYOF, EM) tulevalla kaudella, sinun pitää lisäksi ottaa kopio passistasi (esimerkiksi puhelimellasi) ja lähettää se myös Jouni Kinnuselle. Huomioi, että urheilijan ollessa alle 18 vuotias, myös huoltajan tulee allekirjoittaa julistus.

 

Lisätietoja:

Jouni Kinnunen

046 878 2208

jouni.kinnunen(a)biathlon.fi