Nammo Lapua Oy jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton yhteistyökumppanina

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto (SAhL) ja Nammo Lapua Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, millä Nammo Lapua Oy jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton yhteistyökumppanina kilpailukaudella 2015 – 2016. Sopimuksen myötä Lapua on yksi Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaneista.

Pääyhteistyökumppanina Lapua näkyy kaikkien Suomen edustusjoukkueiden asuissa kaudella 2015 – 2016 Maailmancupin ja IBU-Cupin osakilpailussa sekä maaliskuussa Norjan Oslossa pidettävissä ampumahiihdon maailmanmestaruuskilpailuissa sekä nuorten MM- kisoissa Romaniassa.

”Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Olli Nepponen toteaa, että Lapuan korkeatasoiset patruunat antavat edellytykset onnistuneille kilpailusuorituksille. On erinomainen asia, että Lapua haluaa olla tukemassa Suomen menestymistä hienossa lajissamme. Kaikki valmennusryhmämme ja edustusjoukkueemme ampuvat Lapuan patruunoilla niin leireillä kuin kansainvälisissä kilpailuissakin. Voimme myös palkita nuoria aloittelevia ampumahiihtäjiämme Lapuan patruunoilla nolla-ammunnoista Lapua Cupin kilpailuissa”

”Lapuan maailmanluokan tuotteet ovat jo vuosia näytelleet isoa ja merkittävää roolia kansainvälisessä huipputason ampumahiihdossa. Lapua jatkaa edelleen yhteistyötä suomalaisen ampumahiihdon parissa tukemalla huippu-urheilua sekä kannustamalla yhdessä suomalaisten edustusurheilijoiden kanssa tulevaisuuden tähtiä toteaa Myynti- ja markkinointipäällikkö Erkki Seikkula Nammo Lapualta”.

 

Lisätietoja:

SAhL: Puheenjohtaja Olli Nepponen, p 044 794 4918, olli.nepponen@mikkeli.fi

Nammo Lapua Oy: Myynti- ja markkinointipäällikkö Erkki Seikkula, 050 532 8122, erkki.seikkula@lapua.com

 

Suomen Ampumahiihtoliitto on yli sadan jäsenseuran keskusjärjestö, joka vastaa lajin kansallisesta harrastus- ja kilpailutoiminnasta sekä Kansainvälisen Ampumahiihtoliiton IBU:n jäsenenä kansainvälisestä toiminnasta.

www.biathlon.fi

Nammo Lapua Oy:llä on tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Tampereella ja Vantaalla. Yhtiön palveluksessa on n. 220 henkilöä, joista Lapuan tehtaalla n. 150. Lapuan tehdas valmistaa keskisytytteisiä patruunoita ja patruunakomponentteja metsästykseen, urheiluammuntaan ja viranomaiskäyttöön. Nammo Lapua Oy:n Saksalainen tytäryhtiö, Nammo Schönebeck GmbH valmistaa kaikki Lapua- ja SK-merkkiset pienoiskivääripatruunat. Schönebeckissä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee n. 80 henkilöä.

www.lapua.com