Patria jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton yhteistyökumppanina

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Patria

Patria jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton yhteistyökumppanina

Patria jatkaa yhteistyötään Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa kaudella 2015-16. Sopimuksen myötä Patria on yksi Ampumahiihtoliiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista. Patria näkyy edustusjoukkueen asuissa ja aseissa. Kauden päätapahtuma on Oslossa pidettävät ampumahiihdon MM-kilpailut.

”Suomalaiset ampumahiihtäjät tekevät huimaa työtä menestyksen eteen. Uskomme heidän mahdollisuuksiinsa menestyä ja sen vuoksi haluamme jatkaa yhteistyötä. Ampumahiihto sopii myös hyvin yhteen Patrian teollisen taustan ja sen sidosryhmien kanssa”, sanoo viestintäjohtaja Birgitta Selonen.

”On hienoa, että Patria jatkaa tukeaan suomalaiselle ampumahiihdolle ja mahdollistaa osaltaan maajoukkueen taistelun maailman kärkisijoista. Patria, joka on luotettava toimija puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualalla, on meille luonteva yhteistyökumppani toimintamme kehittämiseksi”, toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Olli Nepponen.

 

Lisätietoja:

Suomen Ampumahiihtoliitto: puheenjohtaja Olli Nepponen, p. 050 511 3043, olli.nepponen(a)mikkeli.fi

Patria: viestintäjohtaja Birgitta Selonen, p. 040 869 2043, birgitta.selonen(a)patria.fi

 

Suomen Ampumahiihtoliitto on yli sadan jäsenseuran keskusjärjestö, joka vastaa lajin kansallisesta harrastus- ja kilpailutoiminnasta sekä Kansainvälisen Ampumahiihtoliiton IBU:n jäsenenä kansainvälisestä toiminnasta.

www.biathlon.fi

 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Konserni toimii Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Puolassa, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, Yhdysvalloissa ja Etelä-Afrikassa. Konsernissa toimii 2 800 ammattilaista.

www.patria.fi