Lapua Junior Cup sekä Karhu Cup kaudella 2015-16

    Tapio Pukki   Uutiset  

LapuaKarhuCup_15-16

Nuorten cup-kilpailut kaudella 2015-2016

Kansallista kilpailukalenteria ovat rytmittävät tälläkin kaudella nuorten cup-kilpailut. Nämä kilpailut ovat keränneet hyvän määrän nuoria kisaajia, mm. Lapua Cupissa kilpaili viime vuonna 289 kilpailijaa 13-17-sarjoissa.

 

Lapua Junior Cup kilpaillaan tänä vuonna samaan tapaan kuin viime kaudella. Lapua Junior Cupissa suurimman huomion saavat 13-17-vuotiaat ampumahiihdon tulevat tähdet. Lapua Junior Cupin erikoisuutena voidaan pitää jokaisesta onnistuneesta nolla-ammunnasta tulevaa panospalkintoa. Panokset jaetaan kootusti kauden päättyessä. Lisää säännöistä ja muista palkinnoista.

 

Karhu Cupin kilpailusarjat ovat 19-21-vuotiaat. Kilpailusarjan osakilpailut ovat kaikki myös tarkkailukilpailuja nuorten arvokilpailuihin tai SM-kilpailuja. Voidaankin olla varmoja, että kilpailut keräävät paikalle Suomen parhaimmiston kamppailemaan cupin voitosta. Usealla Karhu Cup-paikkakunnalla on tarjolla Karhun tallihuolto. Karhu Cupin kilpailut ja säännöt voit lukea: Karhu Cup säännöt 2015-16

 

Hyvää alkavaa kilpailukautta!

 

IMG_8483