Seuratuki 2016-haku 19.11.-18.12.2015

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä. Seuratuen avulla edistetään monimuotoisen liikunnan kansalaistoiminnan toteutumista.

Hakijoita pyydetään lukemaan tästä linkistä löytyvä hakuohje huolellisesti.

Lisätietoa ja hakuohjeet

Haku tapahtuu sähköisesti Seuraverkossa.

Hakuaikaa on 18.12.2015 kello 16.15 asti

 

PS. Tässä tietoa hyvin koostetusti Keski-Suomen Liikunta ry:n toimesta: http://www.kesli.fi/?x254116=290955