Syysliittokokouksen päätökset Lahdessa 2015

    Jukka Haltia   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto ry:n syysliittokokous päätti 21.11.2015 Lahdessa hyväksyä Liiton toimintasuunnitelman ja talousarvioesityksen vuodelle 2016. Molemmat asiakirjat tulevat liiton kotisivuille kaikkien nähtäväksi kun kokouksen pöytäkirja on allekirjoitettu ja hyväksytty.

Liiton hallitukseen valittiin Petri Rolig Ahveniston ampumahiihtäjistä poisjääneen Ari Jääskön tilalle. Varapuheenjohtaja Jorma Luoma ja hallituksen jäsen Sanna-Leena Perunka valittiin jatkamaan hallituksessa.

Lisäksi kokous käsitteli liiton Strategian vuosille 2015 – 2020 pienillä tarkennuksilla käyttöön otettavaksi ja strategian jalkauttaminen jäsenseuroille aloitetaan suunnitellusti keväällä 2016. Toimintasuunnitelma 2016 on jo rakennettu strategian mukaisesti.

Kokouksessa palkittiin kolme parasta seuraa vuoden 2015 SM-pisteistä ja sijoitukset olivat.

1. Seinäjoen Hiihtoseura 1668 pistettä

2. Ahveniston Ampumahiihtäjät 1589 pistettä

3. Ounasvaaran Hiihtoseura 1202 pistettä

Kaikki SM-pistetaulukot ovat nähtävissä liiton kotisivuilla seurat välilehdellä.

Kokouksen lopuksi jaettiin Lapua Junior Cup kilpailun palkintopatruunat seuroille sijoitusten mukaisesti. Ne seurat, jotka eivät olleet tilaisuudessa noutaa palkintopatruunoita voivat ottaa yhteyden Nuorisopäällikkö Tapio Pukkiin puh 046 878 2204 ja sopia palkintojen jaosta.

Puheenjohtaja Olli Nepponen palkitsi kolme parasta seuraa SM-pisteistä vuodesta 2015. Vasemmalta - Syysliittokokouksen puheenjohtaja Lahden Kaupunginhallituksen Puheenjohtaja Juha Rostedt, Seinäjoen Hiihtoseura Kalle Lähdesmäki, Ounasvaaran Hiihtoseura Heli Aikioniemi, Ahveniston Ampumahiihtäjät Petri Rolig, SAhL puheenjohtaja Olli Nepponen.

Puheenjohtaja Olli Nepponen palkitsi kolme parasta seuraa SM-pisteistä vuodesta 2015.
Vasemmalta – Syysliittokokouksen puheenjohtaja Lahden Kaupunginhallituksen Puheenjohtaja Juha Rostedt, Seinäjoen Hiihtoseura Kalle Lähdesmäki ja Mauno Rantala, Ounasvaaran Hiihtoseura Heli Aikioniemi, Ahveniston Ampumahiihtäjät Petri Rolig, SAhL puheenjohtaja Olli Nepponen.