Kaisa Mäkäräinen upeasti voittoon ennen joulutaukoa!

    Tapio Pukki   Uutiset  


 

Kaisa tuulettaa Pokljukassa

Kaisa Mäkäräisen huima kisavire jatkui Slovenian Pokljukassa. Takaa-ajon kolmannen tilan jatkoksi Kaisa otti kauden toisen voittonsa yhteislähtökilpailussa. Kilpailu oli jälleen erittäin tiukkaa ja ratkesi vasta viimeisellä paikalla onnistuneeseen pystyammuntaan.

Maailmancup siirtyy nyt joulutauolle ja seuraava kisa on vuodenvaihteen jälkeen Saksan Oberhofissa 7.1.2016 (lumitilanteen salliessa).

19.12.2015

Kaisa nousi kolmanneksi Pokljukassa!

DSC_0166

Onnittelut Kaisa Mäkäräiselle mahtavasta noususta Pokljukan takaa-ajossa kolmanneksi sijalta 10! Voiton kisassa vei Saksan Laura Dahlmeier ja toiseksi ehti Marie Dorin Habert. Myös Mari Laukkanen sijoittui hienosti maailmancupin pisteille ollen lopulta 36.

Huomenna kisat jatkuvat yhteislähdöllä.