Tunnelmat ennen huomista Kanadan Maailman Cup kilpailua

    Jukka Haltia   Uutiset  

Suomen joukkue saapui kohtuullisen vähälumiseen Canmoreen runsaan 20 tunnin matkustamisen jälkeen maanantai–iltana paikallista aikaa. Urheilijoilla oli siis edessään sopeutuminen yhdeksäntunnin aikaeroon ja 1400 metrin korkeuteen. Kahden harjoituspäivän jälkeen kilpailut aloitetaan huomenna torstaina miesten pikamatkalla. Suomelta kilpailussa mukana ovat Ahti Toivanen, Tuomas Grönman ja Matti Hakala. Miesten joukkueen terveystilanne on hyvä ja tavoite onkin avata suomen miesten pistetili.

Perjantaina vuorossa on naisten pikamatka ja suomea kilpailussa edustavat Kaisa Mäkäräinen, Mari Laukkanen ja Sanna Markkanen. Kaikkien urheilijoiden uskotaan yltävän pisteille, vaikka lopullinen iskukyky sairasteluiden jälkeen selviääkin vasta kilpailussa.

Lauantaina vuorossa Canmoressa ovat yhteislähtökilpailut, suomalaisista Mäkäräinen on ainoana jo varmistanut paikkansa kilpailuun. Muiden osalta osallistumisoikeus edellyttää onnistumista pikakilpailussa.

Sunnuntaina kilpaillaan viesteissä, ohjelmassa ovat pari- ja sekaviestit

Lisää kisatunnelmia torstaina miesten pikakilpailun jälkeen