Maksuton valmennusseminaari Helsingissä 19.3., ”Taidon testaaminen, tunnistaminen ja harjoittaminen”

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Ajankohta: 19.3.2016

Paikka: Mäkelänrinteen urheilulukio, Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki

(Kuntotestauspäivät 17.-18.3.2016 Helsingin Diakonissalaitoksella)

Lauantaina 19.3. Liikuntatieteellinen Seura tarjoaa yhteistyössä Mäkelänrinteen urheilulukion ja Urhean kanssa kaikille avoimen ja maksuttoman valmennusseminaarin teemalla ”TAIDON TESTAAMINEN, TUNNISTAMINEN JA HARJOITTAMINEN”. Seminaarissa etsitään tutkimuksen ja käytännön kokemuksen kautta vastuksia mm. kysymyksiin: ”Miten taitoa testataan ja valmennetaan? Jos nuoren taitoa ja lahjakkuutta voi tunnistaa, niin onko se mielekästä?”. Päivän puhujina on suomalaisia huippunimiä kuten Sami ”taitotohtori” Kalaja, Jukka Rautakorpi sekä fysiikkavalmennuksen kärjestä Tapani Keränen ja Mika ”Mikke” Saari.

Kuntotestauspäiville ja valmennuksen extra-päivään osallistuu vuosittain noin 150-250 liikunnan ja liikuntatutkimuksen sekä valmennuksen ja terveydenhuollon ammattilaista. Kolmatta kertaa järjestettävä valmennuksen extra-päivä yhdistää tutkittua ja kokemusperäistä valmennustietoa ja kokoaa valmentajia sekä muita  asiantuntijoita yli lajirajojen verkostoitumaan ja oppimaan.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 29.2.2016.

 

LISÄTIETOJA SEMINAARISTA JA ILMOITTAUTUMINEN:

Kuntotestauspäivät 2016 ja valmennuksen extra-päivä

http://www.lts.fi/koulutus/kuntotestauspäivät/kuntotestauspäivät-2016

HUOM! Samalla lomakkeella voit ilmoittautua sekä Kuntotestauspäiville että lauantain 19.3. maksuttomaan valmennuspäivään

Lisätietoja ilmoittautumisesta: Linda Raivio linda.raivio@lts.fi /puh. 010 778 6602