Kaisa Mäkäräinen hiihtää sekä ampumahiihdon että maastohiihdon SM-kilpailuissa

    Jukka Haltia   Uutiset  

Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Olli Nepponen ja Kaisa Mäkäräinen päätyivät molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun Ampumahiihdon ja Maastohiihdon SM-kisoihin.

Kaisa Mäkäräinen hiihtää perjantaina 1.4. Ampumahiihdon SM-kilpailussa viestikilpailun Rovaniemellä ja jatkaa sieltä Maastohiihdon SM-kilpailuihin Taivalkoskelle lauantaiksi ja sunnuntaiksi, missä hän osallistuu henkilökohtaisille SM-matkoille.

Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Olli Nepponen toteaa, että: ” Ampumahiihtoliitto halusi antaa Kaisa Mäkäräiselle mahdollisuuden testata kuntoaan maastohiihdon huippujen kanssa. Tämän ongelman aiheutti se että molempien lajien SM-kilpailut ovat samana viikonloppuna johtuen monestakin haastavasta tekijästä ja tähän asiaan tullaan jatkossa kiinnittämään huomiota kilpailukalentereita laadittaessa”.