Haku auki kauden 2016-2017 Vuokatin ampumahiihdon yläkoululeiritykseen 29.4. asti

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

TIEDOTUS_HAKEMISESTA_AH_YLÄKOULULEIRITYKSEEN_VRUA_2016-2017

Vuokatin Tenetin yläkoulun ja lajiliittojen kanssa yhteistyössä toteutettavat leiritykset yläkoululaisille Vuokatissa ovat käynnissä ympäri lukuvuoden. Yläkouluryhmien valmennus tapahtuu peruskouluopetuksen ohella.

Lajivalmennusta järjestetään Vuokatissa kuudessa lajissa: maastohiihto, ampumahiihto, yhdistetty, lumilautailu, pesäpallo, lentopallo. Lukuvuoden aikana kukin laji järjestää 5 viikon mittaista leiriä.

Hakijoiden tulee olla tulevana lukuvuonna 7.-9. lk:n oppilaita, eli 2001-2003 syntyneitä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 29.4.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen vesa.makipaa(a)sotkamonlukio.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi, syntymäaika, hiihtoseura, kotikunta, yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti), vanhempien yhteystiedot sekä koulun nimi ja yhteystiedot.

Lisäksi ampumahiihdon leirityshakemuksissa tulee mainita SM-ampumahiihtojen ja Lapua Junior Cupin tulokset kahden viimeisen kauden osalta.

Ampumahiihdon leirityksiin valitaan noin 20 urheilijaa. Urheilijavalinnat tehdään heti hakuajan umpeuduttua ja niistä tiedotetaan 13.5.2016 mennessä Suomen Ampumahiihtoliiton ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian internetsivuilla. Valituille tiedotetaan valinnasta myös sähköpostitse.

Lisätietoja täältä!

 

Ampumahiihto
Maija Holopainen, 050 336 0939, maija.holopainen(a)sotkamonlukio.fi

vuokatti_ruka_ua_logo_159