Leirikutsu: Vuokatin Ampparikarnevaalit 30.6–3.7.2016

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Tule mukaan ampumahiihtäjien kesäkarnevaaleille!  Kesän toinen Ampparikarnevaaliviikonloppu järjestetään 30.6–3.7 Vuokatin loistavissa harjoitusmaastoissa.

Ampumahiihtoliiton nuorten kesäleiritystä järjestetään tänä vuonna yksittäisillä leireillä useampana viikonloppuna eri paikkakunnilla. Urheilijat saavat itse valita, mille leirille he haluavat osallistua tai halutessaan osallistua jopa useammalle leirille kesän aikana.

Vuokatin leirille ovat tervetulleita kaikki yli 10-vuotiaat ja vanhemmat ampumahiihdon harrastajat. Leirillä harjoitellaan tasoryhmissä Vuokatin tarjoamissa monipuolisissa olosuhteissa niin ampumaradalla, sauvarinteissä, rullahiihtoradoilla kuin hiihtoputkessakin. Vastuuvalmentajana leirillä toimii Timo Mäkinen apunaan useita muita nuorten valmentajia sekä jo kokeneempia urheilijoita, jotka esimerkillään tsemppaavat nuoria eteenpäin harrastuksessaan.

Ohjelma: Karnevaaliohjelmarunko 2016 Vuokatti

Hinta: 200 €

Ilmoittautuminen:

Suoraan sähköpostilla Vuokatin urheiluopistolle 17.6 mennessä. myyntipalvelu(a)vuokattisport.fi TAI tältä sivulta löytyvän linkin takaa.

 

Lisätietoja:

Timo Mäkinen, Saloisten Reipas, timo.makinen(a)saloistenreipas.fi, p. 040 583 4175

Anna-Liisa Lukkari, Sotkamon Jymy, lissulukkari(a)hotmail.com, p. 0400 689 329