Lapua Junior Cup kesäkisat 2016

    Tapio Pukki   Uutiset  

Lapua Junior Cupin kilpailut jatkuvat elokuussa Orimattilassa 6.8.2016. Kilpailukutsu

Kesän kilpailuissa ratkotaan vielä monessa sarjassa aivan kärkitilojenkin järjestys.
13-sarjoilla on jäljellä Orimattilan ja Hollolan ampumajuoksut, 15-17-sarjoilla lisäksi Imatralla pidettävät rulla-ampumahiihdon SM-kilpailut. Toivotaan, että kesätreenit sujuvat kaikilla nousujohteisesti kohti loppukesän kisoja!


Talven jälkeen tulokset on saatu päivitettyä myös sivuille. Lapua Junior Cup 2015-16 tilanne talven jälkeen

Tuloslistassa ei ole vielä otettu huomioon kuuden parhaan kilpailun sääntöä, joka tullaan huomioimaan lopullisissa tuloksissa. Kilpailijat voivat tarkistaa omat tuloksensa ja kommentoida tarvittaessa tapio.pukki(at)biathlon.fi. Tarkemmat säännöt löytyvät Lapua Cup säännöt 2015-16

lapuaJC2