Viestimitaleita Suomeen rulla-ampumahiihdon MM-kilpailuista

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Tasaisen varma työskentely ampumapenkalla toi Suomelle palkintopallisijoituksen niin alle 21-vuotiaiden kuin yleisenkin sarjan sekaviesteissä rulla-ampumahiihdon MM-kilpailuissa Viron Otepäässä. Molemmat joukkueet selvisivät ilman sakkokierroksia. Nuorten viestipronssi ratkesi Teemu Huhtalan viimeisen kierroksen kovalla hiihdolla, jossa Venäjä jäi taakse sekunnin erolla. Yleisen sarjan viestivoiton ratkaisi Olli Hiidensalo viimeisen ampumapaikan puhtaalla ammunnalla, josta lähin uhkaaja Ukraina otti yhden sakkokierroksen. Eroa toiseksi tulleeseen Ukrainaan kertyi lopulta 1.08.

 

Kilapilut jatkuvat lauantaina pikamatkoilla ja sunnuntaina takaa-ajoilla. Lähetystä voit seurata kansainvälisen liiton sivujen kautta.

MM-kultaa hiihtänyt Suomen viestijoukkue Mari Laukkanen, Kaisa Mäkäräinen, Tuomas Grönman ja Olli Hiidensalo.