Kansainvälisiin kilpailuihin pyrkivien IBU-rekisteröinti

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Kansainvälisiin kilpailuihin osallistuvien urheilijoiden tulee olla rekisteröitynä kansainvälisen lajiliiton IBU:n järjestelmään. Tätä rekisteröintiä varten tarvitaan kopio passista, sekä ”IBU-julistus 2015”-lomake allekirjoitettuna. Lomakkeen voit ladata täältä. Järjestelmään rekisteröinti kestää muutaman viikon, joten rekisteröinti on hyvä tehdä jo ennen kilpailukauden alkua.

Lisäksi kansainvälisiin kisoihin matkaavilla urheilijoilla tulee olla voimassa oleva Euroopan Ampuma-asepassi. Lisätietoa asepassin hankinnasta löydät täältä.

Passikopio ja allekirjoitettu julistus pyydetään lähettämään skannattuna tai hyvälaatuisena kännykkäkuvana sähköpostilla osoitteeseen jouni.kinnunen(a)biathlon.fi. Jos rekisteröinti on tehty aiemmin, ei uutta rekisteröintiä tarvitse tehdä. Huomioitava kuitenkin on, että IBU-julistus päivitettiin edelliselle kaudelle 2015-2016, ja kaikkien aiemmin rekisteriin kirjattujen tulee allekirjoittaa julistuksen versio 2015.

Mikäli et ole varma rekisteröinnistäsi tai julistuksesta, tilanne voidaan tarkistaa toimistolta. Kaikilla viimekauden kansainvälisiin kilpailuihin osallistuneilla julistus on kunnossa.