Suomen Ampumahiihtoliitto ry:n syysliittokokous valitsi Kalle Lähdesmäen liiton puheenjohtajaksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi

    Lauri Elo   Liitto  

Suomen Ampumahiihtoliiton syyskokous pidettiin lauantaina 26.11. urheilun superviikonlopun yhteydessä Lahdessa. Kokous keräsi runsaasti ampumahiihtoväkeä paikalle, sillä edustajia oli paikalla yhteensä 78 seurasta.

Kokouksessa liiton puheenjohtaja vaihtui, kun Kalle Lähdesmäki voitti liittoa kuusi vuotta johtaneen Olli Nepposen äänin 49-40. Uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin erovuoroisten tilalle Timo Heinonen ja Petri Rolig, lisäksi Jorma Luoma jatkaa liiton varapuheenjohtajana. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin äänestyksen jälkeen Timo Mäkinen, Tomi-Pekka Riihivuori, Jouni Rinta-Keturi, Terho Salonen ja Anne Talvensaari-Mattila, lisäksi Sanna-Leena Perunka jatkaa hallituksessa.

Valintojen lisäksi kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2017 toimintasuunnitelma ja talousarvio, jotka perustuvat suomalaisen ampumahiihdon strategian 2020 käytäntöön panoon.

Kokouksen päätteeksi palkittiin viime kaudella parhaiden SM-pisteissä menestyneet seurat:
1.    Seinäjoen Hiihtoseura ry 1791 p.
2.    Ahveniston Ampumahiihtäjät ry 1715 p.
3.    Oulun Hiihtoseura ry 1568 p.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki 050 036 3126
toiminnanjohtaja Antti Afflekt, 046 878 2200, antti.afflekt@biathlon.fi