Seinäjoen OmaSP-stadionilla 30.12. kansainvälinen ampumahiihtotapahtuma

    Tapio Pukki   Uutiset  

Seinäjoella järjestetään kansainvälinen ampumahiihtotapahtuma perjantaina 30.12.2016. Tapahtuma on kutsukilpailu, jossa kilpaillaan nuorten (alle 17v) sekä aikuisten sarjassa. Kilpailumuoto on sekapariviesti (Single Mixed Relay) ja joukkueet koostuvat maakohtaisista pareista.

Sekapariviesti on nopeatempoinen, näyttävä ja mukaansatempaava kilpailumuoto. Kilpailussa on käytössä kilometrin pituinen hiihtoreitti ja täysimittainen 8-paikkainen ampumapaikka. Kilpailussa on kaksi karsintaerää, joihin pyritään saamaan 8+8 joukkuetta.

Tapahtuma järjestetään Seinäjoen upouudella OmaSP Stadionilla, joka on viime kesänä käyttöönotettu monitoimistadion. Stadionilla järjestetään myös muita tapahtumia kuten konsertteja, pesäpallo-otteluita tai kuten nyt, ampumahiihtokilpailut. OmaSp Stadionille mahtuu ampumahiihtotapahtumaan noin 4000 katsojaa. Järjestäjien tavoitteena on saada stadion loppuunmyydyksi.

Tapahtuman tarkoituksena on saada näkyvyyttä lajillemme valtakunnallisesti. Tapahtuman järjestäjä haluaa erityisesti tarjota muistorikkaan kokemuksen nuorille, alle 17v sarjaan osallistuville urheilijoille ison yleisön edessä.

Ampumahiihtoseuroilla on mahdollisuus osallistua tapahtuman lipunmyyntiin ja ansaita siten taloudellista tukea toimintaansa.

Lisätietoja tästä mahdollisuudesta ja koko tapahtumasta oheisessa liitteessä.