Iisveden (tulokset lisätty) ja Mikkelin kansalliset 7.-8.1.2017

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Iisveden kilpailut on saatu päätökseen. Järjestäjä esittää pahoittelunsa viiveistä tulospalvelussa, joka kärsi poikkeuksellisen kuormituksen alla olleen sähköverkon sulakkeiden palamisen aiheuttamista toistuvista sähkökatkoista.

Ohjeet kilpailijoille

Hiihdettävät matkat

Iisvesi – lähtölistat

Sarjojen M17 ja M19 lähtöjen välissä on pieni tauko ruuhkautumisen välttämiseksi. M19-sarjan viimeinen ja N19-sarjan ensimmäinen lähtijä starttaavat samalla lähtöajalla.

Iisvesi 7.1.2017 tulokset

Mikkelissä lumiolosuhteet on turvattu tykkilumella, ja kuntoon saadaan 750m, 1km, 2km ja 2,5km reitit. Ennusteen mukaan pakkanen lauhtuu perjantain ja lauantain välisenä yönä, joten sunnuntain kilpailu päästään näillä näkymin viemään läpi erinomaisissa olosuhteissa.