Nuorten maaottelun edustusasujen lahjoitus

    Tapio Pukki   Uutiset  

img_4387 img_4383 img_4449

Seinäjoen OmaSP-stadionilla 30.12.2016 käydyn ampumahiihtokilpailun yhteydessä pidettiin oma kilpailu alle 17-vuotiaiden sarjalaisille, jossa oli mukana myös kolme joukkuetta Ruotsista valmentajineen.

Tapahtuman yhteydessä luovutettiin uudet edusasut maaottelukäyttöön . Kuvassa asuja luovuttamassa OmaSP-stadionin puolesta tj Jarkko Mäkelä ja Pauli Harjula Tuusulasta. Lahjoitusta oli ottamassa vastaan maaottelussa koko sen olemassaoloajan toiminut Sven Nygård Kokkolasta sekä Ampumahiihtoliiton puolesta puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki ja toiminnanjohtaja Antti Afflekt.

Seuraavaksi nuorten maaottelu järjestetään keväällä Larsmossa ja Himangalla 10.-12.3.2017. Maaottelussa kilpaillaan sarjoissa alle 15- ja alle 17-vuotiaat.

Lisätietoa maaottelusta ja valintakisoista

Koostelähetys koko stadionkilpailusta on nähtävissä Alfa TV:ssä keskiviikkona 11.1. klo 21.15  ja uusinta torstaina 12.1. klo 9.15