Kansainvälinen tuomarikoe Kontiolahdella 3.3.2017

    Tapio Pukki   Uutiset  

Kontiolahdella pidetään kansainvälinen tuomarikoe (IR Test) IBU Cupin yhteydessä 3.3.2017.

Kokeeseen voi ilmoittautua, jos omaa kansallisen tuomarikortin ja vähintään neljän vuoden kilpailunjärjestäjä/tuomarikokemuksen. (Jos omaat tietotaidon, mutta jokin osa-alue ei täyty, voit olla yhteydessä liittoon)

Koe suoritetaan englannin kielellä ja koealueena ovat IBU:n säännöt (IBU Rules 2016). Ilmoittautumisen yhteydessä toimitetaan lisämateriaalia osanottajille.

Ilmoittautumiset tehdään IBU:n virallisen lomakkeen mukaisesti IR_Application_Form ja lomakkeen tulee olla täytettynä liitossa 10.2. mennessä sähköpostilla (otsikkoon Kansainvälinen tuomarikoe) office(at)biathlon.fi
tai postitse.
SAHL
Radiokatu 20
00093 Valo

Koe on IBU:n järjestämä ja IBU:n määräämän kansainvälisen tuomarin tarkastama. Kokeen paikallisista järjestelyistä vastaa Kontiolahden Urheilijat. Koemateriaali ja itse koe suoritetaan englanniksi. Esim. kielihaasteiden takia voidaan olla yhteydessä kokeen järjestäjään.