Saunayhtiö Harviasta Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppani

    Lauri Elo   Uutiset  

Harvia_pieni

Saunayhtiö Harvia ja Suomen Ampumahiihtoliitto ry. ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Harviasta tulee liiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppani. Sopimus astuu voimaan välittömästi ja Harvia on mukana jo Itävallassa Hochfilzenissä 8.2. alkavissa ampumahiihdon maailmanmestaruuskilpailuissa.

 

Kansainvälisillä saunamarkkinoilla toimivaa Harviaa yhteistyö kiinnostaa erityisesti siksi, että sekä sauna että ampumahiihto ovat Keski-Euroopassa laajan yleisön suosiossa. Harvian ja Ampumahiihtoliiton sopimuksen mukaisesti ampumahiihdon maajoukkueurheilijat toimivat Harvian sauna- ja terveyslähettiläinä. Kaisa Mäkäräinen lajikumppaneineen antavat kasvonsa suomalaiselle saunalle ja vievät viestiä sekä omissa että Harvian markkinointikanavissa.

 

– Suomi, sauna ja sisu. Nämä asiat yhdistävät Harviaa ja Suomen huipputason ampumahiihtäjiä. Kun tähän yhdistetään saunan tuottamat terveys- ja hyvinvointivaikutukset, ollaan kansainvälisesti huipputasolla. Me haluamme olla mukana viemässä sekä suomalaista saunaa että suomalaisia ampumahiihtäjiä kansainvälisten markkinoiden kärkikastiin, yhteistyösopimusta perustelee Saunayhtiö Harvian markkinointijohtaja Timo Huhtamäki.

 

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme maailman johtavan saunayhtiön maajoukkueittemme pääyhteistyökumppaniksi. Ampumahiihtoliitolle sopimuksella on suuri merkitys. Uskomme, että suomalaisten ampumahiihtäjien menestys edistää myös Harviaa kansainvälisillä saunamarkkinoilla. Harvia täydentää erinomaisesti Ampumahiihtoliiton yhteistyökumppaneiden joukkoa, toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Antti Afflekt

 

Lisätietoja:

Harvia Oy

Timo Huhtamäki, markkinointijohtaja

puh. 040 714 0705

timo.huhtamaki(at)harvia.fi

 

Suomen Ampumahiihtoliitto ry.

Antti Afflekt, toiminnanjohtaja

puh. 046 878 2200

antti.afflekt(at)biathlon.fi

 

 Tapani Harvian vuonna 1950 perustamalla Harvialla on pitkät perheyrityksen perinteet Suomessa, saunomisen syntysijoilla. Tänä päivänä saunayhtiö Harvia on maailman johtava kiuas- ja saunatuotevalmistaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä kaikille aisteille: luonnollista hyvinvointia ja rentouttavia hetkiä kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksessa. Yhtiön toiminta on sekä kannattavaa että kasvavaa. Harvia on markkinajohtaja Suomessa ja sillä on vientiä 67 maahan. Harvia työllistää 300 henkilöä ja sillä on tuotantoa Suomessa, Kiinassa, Venäjällä ja Virossa. Keväästä 2014 alkaen Harvian pääomistajana on ollut pääomasijoitusyhtiön CapManin rahastot. www.harvia.fi