Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yläkoululeirityksen haku auki 28.4.2017 asti

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Nyt nuorilla ampumahiihtäjillä on mahdollisuus osallistua ampumahiihtoleireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä kaudelle 2017 – 2018 siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatin Urheiluopistolla sekä tekee iltapäivällä koulutehtäviään opettajan johdolla urheiluopistolla. Yläkoululeiritys on ensimmäinen vaihe Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian urheilijanpolulla ja jonka luonnolliseksi jatkoksi tulee Sotkamon urheilulukio. Leiritys on saanut suuren suosion ja kysynnän lisäännyttyä olemme lisänneet leirityksen määrä ja tarjoamme mahdollisuuden myös 7 –luokkalaisille. Leirejä on yhteensä 5 kummallakin ryhmällä.

 
Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia. Ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat ja harjoittelu on suunnattu erityisesti yläkouluikäisille. Kouluasioiden järjestämisestä urheilijan oman koulun opettajien kanssa sopii yhdysopettaja.

Leiritykseen valitaan noin 20 ampumahiihtäjää hakemusten perusteella. Hakijoiden tulee olla ensi lukuvuonna 7. – 9. luokan oppilaita eli vuosina 2002 – 2004 syntyneitä urheilijoita. Valitut urheilijat jaetaan kahteen ryhmään, joihin kumpaankin tulee noin 10 ampumahiihtäjää. Ryhmät leireilevät kouluviikoilla eri aikaan, kesäleiri on kummallekin ryhmälle yhteinen maastohiihtäjien kanssa. Ryhmään valinta edellyttää sitoutumista osallistua kaikille leireille.

Lue oheisesta tiedotteesta tarkemmin hakuohjeet: TIEDOITUS_HAKEMISESTA_AH_YLÄKOULULEIRITYKSEEN_VRUA_2017-2018