HAETAAN AMPUMAHIIHTOLIITOLLE VALMENTAJIA KAUDELLE 2017- 2018

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto hakee 2-3 ampumahiihtovalmentajaa kaudelle 2017-2018. Yksi valmentajavakansseista on mahdollisesti päätoiminen, muut osa-aikaisia.

Tehtävä 1: A-maajoukkueen harjoituskauden leirivalmennus ja maajoukkuetoimintaan liittyvät tehtävät, sekä maailmancup-joukkueen ampumahiihtovalmennus ja oheistoiminnot kilpailukauden aikana. Työparina toimii ampumahiihtoliiton päävalmentaja.

Tehtävä 2: Talenttiryhmän harjoituskauden leirivalmennus ja siihen liittyvät muut tehtävät, sekä IBU-cup-joukkueen ampumahiihtovalmennus ja oheistoiminnot kilpailukauden aikana.

Tehtävä 3: Nuorten ryhmän apuvalmennus sekä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian ampumahiihtovalmennus.

Odotamme hakijoilta kokemusta lajin käytännön valmennustehtävistä, osaamista ampumahiihdon ammunta- ja fysiikkavalmennuksesta, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Valmennus- ja liikunta-alan koulutus luetaan eduksi. Tehtävien 1 ja 2 osalta edellytetään sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Kaikki tehtävät edellyttävät joustavuutta työaikojen suhteen, tehtävät 1 ja 2 edellyttävät lisäksi matkustamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän Euroopan seuratuimmassa talvilajissa, sekä mahdollisuuden olla mukana suomalaisen ampumahiihdon valmennusjärjestelmän kehitystyössä.

Tehtävät ovat määräaikaisia, ja alkavat toukokuun loppupuolen aikana. Tehtävien ensisijainen sijoituspaikka on Vuokatti.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostitse antti.afflekt(a)biathlon.fi osoitteeseen 30.4.2017 mennessä. Mainitse hakemuksessa ajankäyttömahdollisuutesi tehtävässä.

Lisätiedot:

23.4.2017 asti Kalle Lähdesmäki, 0500363126

24.4.2017 alkaen Petri Rolig, 0505774245