Ampumahiihdon I-tason valmentajakoulutus 2017 Kuopiossa

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Kuopiossa toteutetaan I-tason koulutus touko-elokuussa.

  1. lähijakso 19.-21.5.2017
  2. lähijakso 11.-13.8.2017

HUOM! Jos et ensimmäiselle lähijaksolle pääse, voi sen käydä seuraavan koulutuksen yhteydessä myöhemmin. Myös mahdollisesti aiemmin käymättä jääneen lähijakson voi käydä nyt.

Ilmoittautumiset kurssille 12.5.2017 mennessä sähköpostitse jouni.kinnunen(a)biathlon.fi sekä tarmo.napari(a)lahtelainen.com. Mukaan mahtuu maksimissaan 16 koulutettavaa. Majoitus- ja ruokailujärjestelyt hoidetaan omatoimisesti. Liiton koulutus- ja materiaalimaksu on 120€/osallistuja sisältäen molemmat lähijaksot.

Tarkempi ohjelma ladattavissa tästä.

Lisätietoja myös Tarmo Napari, tarmo.napari(a)lahtelainen.com, 0400578808.

 

Toista I-tason koulutusta harkitaan toteutukseen kysynnän mukaan, joten jos alueesi seuroista löytyy vähintään 10 koulutuksesta kiinnostunutta, ole yhteydessä toimistolle päin jouni.kinnunen(a)biathlon.fi , ja suunnitellaan toteutusta ja aikataulua yhdessä.