Leiritysmahdollisuus Valko-Venäjällä nuorten urheilijoiden ryhmälle – ilmoitukset 21.6. mennessä

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Kiinnostuneet ryhmät voivat ilmoittautua 21.6. mennessä.

Suomen Ampumahiihtoliiton ja Valko-Venäjän ampumahiihtoliiton viime vuonna solmiman yhteistyösopimuksen myötä tarjotaan nuorten urheilijoiden ryhmälle mahdollisuutta pitää valmentautumisleiri kesällä tai syksyllä Valko-Venäjällä. Yhteistyöhön sisältyy 10 urheilijan ja 2 valmentajan ylläpito maksimissaan kymmenen vuorokauden ajan joko Novopolotskin tai Raubichin ampumahiihtokeskuksessa.

Novopolotsk on Valko-Venäjän nuorten maajoukkueen harjoittelukeskus, jossa on muun muassa 2,5km rullarata ja 24 paikkainen ampumarata. Keskus sijaitsee 250km päässä Minskin lentokentältä, majoittuminen on ampumahiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoa videoiden muodossa tästä linkistä.

Raubichin ampumahiihtokeskus on ammattiurheilijoille suunnattu keskus, jossa on muun muassa 36 paikkainen sähköistetty ampumarata sekä 10 paikkainen sisäampumarata. Se sijaitsee 30km päässä Minskin lentokentältä, ja majoitus on noin 200m ampumahiihtokeskukselta.

Leiristä kiinnostuneet ryhmät voivat ilmaista kiinnostuksensa ja leiritykselle sopivan ajanjakson Jouni Kinnuselle – jouni.kinnunen(a)biathlon.fi / 046 878 2208. Kustannettavaksi jää matkustus ja mahdolliset 10+2 kiintiön ylittävät urheilijat ja valmentajat sekä 10 vuorokauden yli menevät päivät.