Alle 15-vuotiaiden ampumaharjoittelun linjaus

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Tervehdys Valmennusvaliokunnalta!

Kevään mittaan on tehty töitä valmennuksen linjausten kanssa, ja ensimmäisenä konkreettisena tuotoksena seurojen käyttöön on tehty ampumahiihdon ampumaharjoittelun linjaus ja ohjeita alle 15-vuotiaiden nuorten harjoitteluun. Materiaalin pohjana on käytetty jo olemassa olleita vanhempia ja uudempia valmennus- ja koulutusmateriaaleja. Mitään mullistavan uutta ei ole keksitty, materiaalia on työstetty valmennusvaliokunnan sekä liiton valmennuksessa olevien kesken yhtenäiseksi, yksiin kansiin ja tuoreella ilmeellä. Nykyaikaisessa ampumahiihtoammunnassa ampumapaikalla käytetyn ajan painoarvo on noussut, ja niihin vaatimuksiin kiinnitetään huomiota, osumisen tärkeyttä toki unohtamatta.

Kesälomien jälkeen työt jatkuvat yli 15-vuotiaiden nuorten ampumaharjoittelumateriaalin parissa. Lisää materiaalia luvassa siis syksymmällä.

Tsemppiä kaikille kesän treeneihin kaukoputken molemmin puolin keleistä riippumatta!

Alle 15-vuotiaat SAhL ampumaharjoittelu

 

Kesäisin terveisin,

Valmennusvaliokunta