Avant Tecno Oy Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaniksi

    Tapio Pukki   Uutiset  

 

LEHDISTÖTIEDOTE

 

Avant Tecno Oy Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaniksi

 

Kuormaajia sekä työlaitteita valmistava Avant Tecno Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto ry ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Avant Tecno Oy on sopimuksen myötä yksi Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaneista.

Sopimus astuu voimaan välittömästi ja käsittää kilpailukaudet 2017/2018 ja 2018/2019. Sopimuskauden arvokilpailut ovat helmikuussa 2018 kilpailtavat talviolympialaiset Etelä-Koreassa sekä talven 2019 MM-kisat Ruotsin Östersundissa.

Suomalainen ampumahiihto on viime vuosina noussut kiinnostavuudessaan talvilajien kärkikaartiin ja on edelleen vahvassa nosteessa. Marraskuussa alkavan olympiakauden valmistautuminen on Suomen maajoukkueurheilijoilla sujunut hyvin. Menestystä kansainvälisellä huipulla voidaan edelleen odottaa Kaisa Mäkäräiseltä ja Mari Laukkaselta. Heidän lisäkseen myös muilta ampumahiihtäjiltä voidaan perustellusti odottaa selvää tason nousua kansainvälisessä vertailussa. Nuorten menestys omissa arvokilpailuissa on nostanut lajin odotuksia myös tulevaisuudessa.

Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki on erittäin tyytyväinen syntyneestä yhteistyösopimuksesta. ”Avant ja suomalainen ampumahiihto omaavat paljon yhteistä. Molemmat perustavat toimintansa yrittäjyyteen, ammattimaiseen tekemiseen, korkeaan laatuun ja vahvaan kansainväliseen kilpailukykyyn. Uskomme, että alkava yhteistyö entisestään vahvistaa Avantin menestyksellistä toimintaa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla. ”

 

Lisätietoja:

Suomen Ampumahiihtoliitto
Puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki, p. 0500 363 126, kallejohannes.lahdesmaki(at)gmail.com  toiminnanjohtaja Antti Afflekt p. 046 878 2200, antti.afflekt(at)biathlon.fi

Avant Tecno Oy
Markkinointisuunnittelija Ella Lahtinen, ella.lahtinen(at)avanttecno.com

 

 

 

Avant Tecno Oy on maailman johtava korkealuokkaisten pienkuormaajien ja niiden työlaitteiden ja lisävarusteiden valmistaja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1991 ja on vuosien saatossa muodostunut käsitteeksi pienkuormaajien alalla monien innovatiivisten ratkaisujen ansiosta. Avantin tehdas sijaitsee Ylöjärvellä Tampereen kupeessa. Lisäksi Avantilla on omat myyntiyhtiöt Saksassa, Isossa-Britanniassa ja USAssa sekä maahantuojia yli 50 maassa eri puolilla maailmaa. www.avant.fi