Harvia Oy jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppanina

    Tapio Pukki   Uutiset  

TIEDOTE

 

Harvia Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto jatkavat yhteistyötä

 

Saunayhtiö Harvia ja Suomen Ampumahiihtoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka johdosta Harvia jatkaa liiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppanina. Sopimus yhteistyöstä on mallia 1 + 1 vuotta alkaen kaudesta 2017-2018.

Kansainvälisillä saunamarkkinoilla toimivaa Harviaa yhteistyö kiinnostaa erityisesti siksi, että sekä sauna että ampumahiihto ovat Keski- ja Itä-Euroopassa laajan yleisön suosiossa. Useissa näistä maista myös ampumahiihdon taso on erittäin korkea.

Harvian ja Ampumahiihtoliiton sopimuksen mukaisesti ampumahiihdon maajoukkueurheilijat toimivat lähettiläinä suomalaiselle saunalle ja edistävät tätä viestiä sekä omissa että Harvian markkinointikanavissa.

Saunominen ja ampumahiihto yhteisellä asialla

– Harvian ja ampumahiihtäjien kumppanuudessa yhdistyvät lähes täydellisesti molempien osapuolien tavoitteet ja kilpailuedut. Yhteinen tavoitteemme on viedä Suomi ja suomalainen huippuosaaminen maailman kartalle. Kansainvälisessä kilpailussa sekä ampumahiihtäjä että saunayhtiö menestyvät sitkeydellä, pitkäjänteisyydellä ja ammattitaidolla. Ja aivan kuten ampumahiihtäjä on monitaituri, myös meidän täytyy hallita saunomisen kokonaisuus, toteaa saunayhtiö Harvian toimitusjohtaja Tapio Pajuharju.

– Viime kauden yhteistyöstä saimme positiivista palautetta ja laajaa kansainvälistä näkyvyyttä. Samalla kun tuemme suomalaista huippu-urheilua, tavoitamme kohderyhmämme, joka on kiinnostunut urheilusta, hyvinvoinnista, ja tietysti saunasta, Pajuharju jatkaa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumisesta maailman johtavan saunayhtiön kanssa. Viime kauden hienojen kokemusten pohjalta on hyvä jatkaa menestyksellistä yhteistyötä. Uskomme, että suomalaisten ampumahiihtäjien menestys edistää jatkossakin Harviaa kansainvälisillä saunamarkkinoilla, toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Antti Afflekt.

 

Lisätietoja:

Suomen Ampumahiihtoliitto: Puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki, p. 0500 363 126, kallejohannes.lahdesmaki(at)gmail.com
toiminnanjohtaja Antti Afflekt p. 046 878 2200, antti.afflekt(at)biathlon.fi

Harvia Oy: toimitusjohtaja Tapio Pajuharju p. 050 577 4200, tapio.pajuharju (at)harvia.fi