Nammo Lapua Oy jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppanina

    Tapio Pukki   Uutiset  

Nammo Lapua Oy jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppanina

 

Suomen Ampumahiihtoliitto (SAhL) ja Nammo Lapua Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.  Nammo Lapua Oy jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton yhteistyökumppanina kilpailukausilla 2017-2018 ja 2018 – 2019. Sopimuksen myötä Lapua on yksi Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaneista.

 

Pääyhteistyökumppanina Lapua näkyy kaikkien Suomen edustusjoukkueiden asuissa kaudella 2017

– 2018 Maailmancupin ja IBU-Cupin osakilpailussa. Kilpailukausi huipentuu maajoukkueiden osalta Etelä-Koreassa pidettäviin talviolympialaisiin. Nyt solmittu sopimus kattaa myös 2019 talvella kilpailtavat Östersundin MM-kisat.

 

Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki on erittäin tyytyväinen sopimuksen syntyyn. ”On tärkeää, että Lapuan patruunoiden korkeatasoinen laatu vahvistaa urheilijoidemme edellytyksiä huippusuorituksiin myös seuraavina vuosina.”

 

Kaikki Suomen Ampumahiihtoliiton valmennusryhmät ja edustusjoukkueet ampuvat Lapuan patruunoilla niin leireillä kuin kansainvälisissä kilpailuissakin. Lapuan mukana olo nuorten kansallisessa kilpailutoiminnassa, Lapua Junior Cupissa, on lajille erittäin tärkeää. Nuorten urheilijoiden palkitseminen nolla-ammunnoista ja koko kauden esityksistä patruunapalkinnoin, on kannustava ja vankka osoitus yhteistyöstä suomalaisen ampumahiihdon hyväksi.

 

”Lapuan maailmanluokan tuotteet ovat jo vuosikymmeniä näytelleet isoa ja merkittävää roolia kansainvälisessä huipputason ampumahiihdossa. Lapua jatkaa edelleen yhteistyötä suomalaisen ampumahiihdon parissa tukemalla huippu-urheilua sekä kannustamalla yhdessä suomalaisten edustusurheilijoiden kanssa tulevaisuuden tähtiä”, toteaa Myynti- ja markkinointipäällikkö Erkki Seikkula Nammo Lapualta.

Lisätietoja:
SAhL: Puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki, p. 0500 363 126, kallejohannes.lahdesmaki(at)gmail.com
toiminnanjohtaja Antti Afflekt p. 046 878 2200, antti.afflekt(at)biathlon.fi

Nammo Lapua Oy: Myynti- ja markkinointipäällikkö Erkki Seikkula, 050 532 8122, erkki.seikkula@lapua.com

 

Suomen Ampumahiihtoliitto on yli sadan jäsenseuran keskusjärjestö, joka vastaa lajin kansallisesta harrastus- ja kilpailutoiminnasta sekä Kansainvälisen Ampumahiihtoliiton IBU:n jäsenenä kansainvälisestä toiminnasta.

www.biathlon.fi

 

Nammo Lapua Oy:llä on tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Tampereella ja Vantaalla. Yhtiön palveluksessa on n. 220 henkilöä, joista Lapuan tehtaalla n. 150. Lapuan tehdas valmistaa keskisytytteisiä patruunoita ja patruunakomponentteja metsästykseen, urheiluammuntaan ja viranomaiskäyttöön. Nammo Lapua Oy:n Saksalainen tytäryhtiö, Nammo Schönebeck GmbH valmistaa kaikki Lapua- ja SK-merkkiset pienoiskivääripatruunat.

Schönebeckissä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee n. 80 henkilöä. www.lapua.com