Puuilo Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto sopivat pääyhteistyökumppanuudesta kilpailukaudelle 2017-2018

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

 

 

 

 

 

 

 

Puuilo Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä tavarataloketju Puuilo nousee uutena tukijana yhdeksi liiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista. Sopimus yhteistyöstä kattaa kauden 2017-2018, ja sisältää option kaudesta 2018-2019.

”On ilo käynnistää yhteistyökumppanuus Puuilon kanssa tulevalle kaudelle. Suomalaiset ovat urheilukansaa. Seuratuimpien urheilulajien joukkoon kuuluvan ampumahiihdon ja valtakunnallisen tavarataloketjun yhteistyöstä on helppo löytää synergiaa tukemaan toistensa kasvua ja menestystä. Uskomme tässä olevan alun pitkäjänteiseen kumppanuuteen”, toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Antti Afflekt.

Vahvassa kasvussa oleva Puuilo toimii valtakunnallisesti 19 myymälän ja verkkokaupan voimin. Puuilon vahvuuksiin kuuluvat kilpailukykyiset hinnat sekä erittäin laaja tuotevalikoima niin kotiin, puutarhaan, autotalliin kuin lemmikkien hoitoon.

”Haluamme olla tukemassa Suomalaista talviurheilua omalla panoksellamme. Uskomme yhteistyön tuovan yrityksellemme positiivista näkyvyyttä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ampumahiihto on Suomessa koko kansan laajasti seuraama urheilulaji ja uskomme, että tällä tavoin pystymme parantamaan Puuilo brändin tunnettavuutta Suomalaisten keskuudessa. Puuilon visio on laajentua useisiin uusiin kaupunkeihin Suomessa sekä myös ulkomaille. Tämä yhteistyö tukee tätä tavoitettamme erinomaisesti”, sanoo Puuilon markkinointijohtaja Lauri Tuomaala.

 

Lisätietoja:

 

Ampumahiihtoliitto

Puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki: 0500 363 126, kallejohannes.lahdesmaki(a)gmail.com

toiminnanjohtaja Antti Afflekt: 046 878 2200, antti.afflekt(a)biathlon.fi

 

Puuilo Oy

Markkinointijohtaja Lauri Tuomaala: 040 416 3308