BMW Group Suomi Oy Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaniksi

    Tapio Pukki   Uutiset  

10.11.2017

 

BMW Group Suomi Oy Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaniksi

Suomen Ampumahiihtoliitto ja BMW Group Suomi ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä BMW:stä tulee yksi ampumahiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppaneista kausille 2017–2018 ja 2018–2019.

”Mahtavaa saada BMW näkyvästi mukaan suomalaiseen ampumahiihtoon. Urheilullisuus, tekemisen tarkkuus ja laatu yhdistävät meitä molempia ja tältä pohjalta kumppanuutta hienoa lähteä toteuttamaan. Tavoitteenamme on pitkäaikainen ja monipuolinen yhteistyö”, kommentoi Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Antti Afflekt. 

BMW on ollut jo pitkään mukana kansainvälisessä ampumahiihdossa toimien maailmancupkiertueen pääyhteistyökumppanina. 

”BMW on mukana tukemassa suomalaista ampumahiihtoa, sillä se sopii lajina erinomaisesti yhteen BMW:n kanssa päämäärätietoisuutensa ansiosta. Olemme jo pitkään olleet mukana kansainvälisessä ampumahiihdossa ja nyt meillä on ilo saada tämä sama yhteistyö myös Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa käyntiin”, sanoo BMW Suomen toimitusjohtaja Christer Stahl.

 

Lisätietoja:

 

Suomen Ampumahiihtoliitto ry

Puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki
0500 363 126
kallejohannes.lahdesmaki(at)gmail.com

Toiminnanjohtaja Antti Afflekt
046 878 2200
antti.afflekt(at)biathlon.fi

Oy BMW Suomi Ab

Jaana Palomäki, viestintä
040 592 2945
jaana.palomaki(at)bmw.fi
www.bmw.fi