SUOMEN AMPUMAHIIHTOON HAETAAN VALMENTAJIA Olympiadille 2018–2022

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä Euroopan seuratuimmassa talviurheilulajissa ja mahdollisuuden olla edistämässä suomalaisten ampumahiihtäjien kansainvälistä menestystä ja suomalaisen ampumahiihdon valmennusjärjestelmän kehitystyötä.

Suomen Ampumahiihtoliitto hakee ampumahiihtovalmentajia kausille 2018-2022.  Ainakin yksi valmentajan toimista on päätoiminen, mallia: ”1+3 vuotta” tai ”2+2 vuotta”.  Muut valmentajatoimet, yhteensä 3-4 mitoitetaan ja sovitaan lopullisissa keskusteluissa.

Hakijoilta odotamme:

  • Valmennukseen ja huippu-urheiluun liittyvää koulutusta
  • Modernia johtamis-, organisointi- ja talousosaamista
  • Hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja.
  • Kansainväliseen ampumahiihdon kilpailumenestykseen liittyvää kokemusta ja ammunta- ja fysiikkavalmennuksen vahvaa osaamista ja kokemusta pidämme lisäetuina valinnassa.

Kaikki tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa sekä joustavuutta työaikojen suhteen ja matkustamista.

Tehtävä 1: A-maajoukkueen tai miesten/naisten maajoukkueen harjoituskauden valmennus sekä kilpailukauden maajoukkuetoiminta ja siihen liittyvät koordinointi- ja muut tehtävät.

Muut tehtävät: Talent-ryhmän tai miesten/naisten tai nuorten maajoukkueen harjoituskauden leirivalmennus ja siihen liittyvät muut tehtävät.  Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian ampumahiihtovalmennus sekä IBU-cup- ja nuorten kv. kilpailutoiminta ja niihin liittyvät koordinointi- ja muut tehtävät.

Tehtävät ovat määräaikaisia, ja alkavat toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Tehtävien ensisijainen sijoituspaikka on Vuokatti.

Yhteistyö ja oheistoiminnot leiri- ja ampumahiihtovalmennuksessa tullaan koordinoimaan eri valmennusryhmien kesken harjoituskaudella sekä joukkueiden kilpailukauden toiminnoissa.

CV:t ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen jouni.kinnunen@biathlon.fi sunnuntaihin 14.1.2018 mennessä. Mainitse hakemuksessa ajankäyttömahdollisuutesi tehtävässä.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki          0500 363 126 / kallejohannes.lahdesmaki(a)gmail.com

Varapuheenjohtaja Petri Rolig               050 577 4245 / petri.rolig(a)gmail.com

Lajipäällikkö Jouni Kinnunen                046 878 2208 / jouni.kinnunen(a)biathlon.fi