Lauri Elo Suomen Ampumahiihtoliiton kenttäpäälliköksi

    Tapio Pukki   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto on valinnut uudeksi kenttäpäälliköksi Lauri Elon (37) 31.10.2018 saakka. Lauri Elo on opiskellut Master of Sport Studies-tutkinnon 2016 liikunnan kehittämisestä ja johtamisesta ja hänellä on vahva tausta seuratyön parista.

Viimeisimmäksi Elo on työskennellyt lasten ja nuorten matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksien lisäämisen parissa ja toiminut projektiluontoisesti eri urheiluseuroissa kehitystyössä, myynnissä ja markkinoinnissa. Elolla on pitkä kokemus ja kaupallinen tausta urheiluvälineiden maahantuonnissa.

Työtehtävissään kenttäpäällikkö ottaa haltuunsa nuorisopuolen hankkeet sekä seurakehittämisen. Tämän lisäksi Elon hallinnollista osaamista hyödynnetään niin Liiton viestinnässä kuin toimiston muissa toimissa.

Lauri Elo kommentoi valintaansa näin:
Ampumahiihto on hyvässä nosteessa ja omaa paljon kiehtovia elementtejä ajatellen erityisesti nuoria harrastajia. Lumilajit liikuttavat-hanke ja URLUS-nuorisoprojekti luovat hyvää pohjaa harrastajamäärien kasvulle.

Olen toiminut seuratyön parissa useita vuosia ja lajin ulkopuolelta tulevana voin mahdollisesti tarjota uusia raikkaita ajatuksia toimintojen kehittämiseen. Seuratoiminnassa haasteet ja mahdollisuudet perustuvat kuitenkin pitkälti samoihin perusasioihin lajista riippumatta, Elo lisää.

Jatkossa Lauri Elon tavoittaa numerosta 046 8782204 ja lauri.elo(at)biathlon.fi