AMPUMAHIIHTOLIITOLLE HAETAAN SUKSIHUOLTAJIA KAUSILLE 2018 – 2022

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto hakee 6-8 suksihuoltajaa kausille 2018-2022. Kolme huoltajan vakanssia on osa-aikaisesti kuukausipalkkaisia, muut osa-aikaisia päiväkohtaisesti korvattavia tehtäviä. Kuukausipalkkaiset tehtävät kohdistuvat pääsääntöisesti maailmancupjoukkueen huoltoon.

Tehtävä 1: Huoltopäällikkö –  maajoukkueiden suksihuollon organisointi ja johtaminen ja siihen liittyvät tehtävät ja toiminnot kilpailukauden aikana. Huoltopäällikön tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito välinevalmistajien suuntaan maajoukkuehuollon ja urheilijoiden välineistön osalta.

Tehtävä 2: Suksihuoltaja –  maajoukkueiden suksihuollon tehtävät ja siihen liittyvät oheistoiminnot kilpailukauden aikana.

Odotamme hakijoilta vankkaa kokemusta suksihuoltotehtävistä sekä testauksen edellyttämää vahvaa fyysistä kuntoa, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Kaikkien tehtävien osalta hakijoilta odotetaan sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa arvostetaan suuresti. Muu kielitaito luetaan eduksi. Kaikki tehtävät edellyttävät joustavuutta työaikojen suhteen sekä matkustamista.

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä menestyvän huippu-urheilun ytimessä.

Kuukausipalkkaiset tehtävät ovat määräaikaisia, alkavat loka – marraskuun aikana ja päättyvät maalis – huhtikuussa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostitse jouni.kinnunen(a)biathlon.fi osoitteeseen 10.5.2018 mennessä. Mainitse hakemuksessa ajankäyttömahdollisuutesi tehtävässä.

 

Lisätiedot:

Petri Rolig, +358 50 577 4245

Jouni Kinnunen, +358 46 878 2208