Ampumahiihdon I-tason valmentajakoulutus toteutuu Rovaniemellä

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

 

Kevään 2018 I-tason valmentajakoulutus järjestetään Rovaniemellä kahtena lähijaksona:

  • 25.-27.5.2018
  • 15.-17.6.2018

Koulutusmaksu on 120€ sisältäen molemmat lähijaksot. Osallistujat kattavat oman majoittumis- ja ruokailukulunsa. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Ilmoittautumiset 10.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jouni.kinnunen(a)biathlon.fi. Paikkoja koulutukseen on rajoitetusti jäljellä.

————————————————————————

I-tason valmentajakoulutusta järjestetään vuonna 2018 kahtena erillisenä koulutuksena – kevät ja syksy –  ja paikkakunnat valitaan osallistujakysynnän perusteella. Jos seurastasi/alueelta löytyy useampi innokas osallistuja, ilmoita halukkuudestanne olla järjestämispaikkakuntana syksyn I-tason valmennuskoulutukselle (päivämäärät vahvistetaan myöhemmin). Vähimmäisosallistujamäärä on 6, maksimissaan 16. Kouluttajana toimii Tarmo Napari.

Vaatimuksena vähintään 8-paikkainen ampumarata, koulutukseen sopiva luentotila ja majoittumis- ja ruokailumahdollisuus kohtuullisen matkan päässä ampumaradalta.

Halukkaaksi järjestäjäpaikkakunnaksi ilmoittautumiset pyydetään alustavine osallistujamäärineen sähköpostitse 1.7.2018 mennessä osoitteeseen jouni.kinnunen@biathlon.fi. Ehdotus sopivista majoitus- ruokailu- ja luentotiloista on sisällytettävä mukaan.