Ampumahiihtokarnevaalit Vuokatissa 26-29.7.2018

    Lauri Elo   Liitto Uutiset  

Nuorille ampumahiihtäjille järjestetään heinäkuussa Vuokatissa ampumahiihtokarnevaalit! Karnevaaleilla nuoret, noin 10-15-vuotiaat harrastajat pääsevät harjoittelemaan yhdessä, oman ikäisten ja tasoisten nuorten seurassa. Karnevaaleilla tutustutaan monipuoliseen harjoitteluun mukavassa seurassa Vuokatin mahtavissa olosuhteissa. Ampumahiihtokarnevaaleilla on mukana myös uusi päävalmentaja Jonne Kähkönen, joka pitää leiriläisille valmennusluennon ja fysiikkaharjoitukset. Myös miesten maajoukkue leireilee Vuokatissa samaan aikaan ja osallistujilla on mahdollisuus päästä seuraamaan heidän harjoitteluaan. Leirille ilmoittaudutaan suoraan vuokattisport.fi sivustolla 8.7.2018 mennessä. Tervetuloa mukaan!

Tästä lisää tietoa ampumahiihtokarnevaaleista