I-tason valmennuskoulutuksen syksyn toteutuksen paikkakuntahaku 10.7. mennessä

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Hyvät ampumahiihtoseurat!

Syksyn I-tason valmentajakoulutuksen järjestämispaikkakunta on nyt haussa. Jos seurastasi/alueeltanne löytyy useampi innokas osallistuja, ilmoita halukkuudestanne olla järjestämispaikkakuntana valmennuskoulutukselle. Vähimmäisosallistujamäärä on 6, maksimissaan 16. Kouluttajana toimii Tarmo Napari. Toteutuspaikkakuntaa useamman potentiaalisen ehdokkaan joukosta valitessa vahvoilla on useamman seuran valmentajia sisältävät ehdokkaat.

Vaatimuksena vähintään 8-paikkainen ampumarata, koulutukseen sopiva luentotila ja majoittumis- ja ruokailumahdollisuus kohtuullisen matkan päässä ampumaradalta.

Syksyn 2018 koulutus järjestetään kahtena lähijaksona, ensisijaiset päivämäärät:

  1. lähijakso 17.-19.8.2018
  2. lähijakso 21.-23.9.2018

Halukkaaksi järjestäjäpaikkakunnaksi ilmoittautumiset pyydetään alustavine osallistujamäärineen sähköpostitse 10.7.2018 mennessä osoitteeseen jouni.kinnunen(a)biathlon.fi. Ehdotus sopivista majoitus- ruokailu- ja luentotiloista on sisällytettävä mukaan.