SUOMEN AMPUMAHIIHTOLIITON SUKSIHUOLTORYHMÄ VALITTU

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Ampumahiihtomaajoukkueen huoltoryhmä kaudelle 2018-2019 on valittu. Uutena huoltopäällikkönä aloittaa saksalainen Danielo Müller, ja huoltoryhmän suksihuoltajina tulevalla kaudella toimivat Juuso Joukas, Morten Priks ja Jari Sahakangas. Sahakankaan päävastuualueena on IBU-cupin suksihuolto.

Müller on toiminut aiemmin muun muassa Saksan, Tšekin sekä Valko-Venäjän ampumahiihtojoukkueiden huollossa.

”Olen erittäin tyytyväinen, että rakentavien keskustelujen jälkeen päädyimme työskentelemään yhdessä. Odotan innolla tulevia vuosia Suomen joukkueen jäsenenä. Rakastan pohjoismaista mentaliteettia sekä Suomea ja suomalaisia. Olen käynyt säännöllisesti Suomessa yli 20 vuoden ajan, ja olen iloinen, että tämä jatkuu. Pyrin kokemuksellani auttamaan urheilijoita eteenpäin urallaan, ja hyviin kilpailutuloksiin.” kommentoi Müller.

Ampumahiihtoliiton lajipäällikkö Jouni Kinnunen on erittäin tyytyväinen huoltoryhmän kokonaisuuteen. ”Avoimessa haussa olleet suksihuoltoryhmän tehtävät herättivät yllättävän paljon myös kansainvälistä kiinnostusta. Huoltotiimin uudistamisella tähdätään tasonnostoon myös huoltopuolella, ja tiimiä on kasattu seuraavan olympiadin mittainen jakso mielessä. Tiimissä on nyt sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa, sekä vahva näkemys kansainvälisen menestyksen vaatimustasosta suksihuollon puolella.”

Huoltoryhmää täydennetään syksymmällä tarpeiden mukaan lyhyempiä keikkoja tekevillä suksihuoltajilla maailmancupin, IBU-cupin sekä nuorten arvokisojen huoltotehtäviin.

Lisätietoja:
Lajipäällikkö Jouni Kinnunen, 046 878 2208