Ampumahiihtokarnevaalit sujuivat erinomaisesti helteisessä Vuokatissa

    Lauri Elo   Liitto Uutiset  

Ampumahiihtokarnevaalit järjestettiin parin vuoden tauon jälkeen Vuokatissa 26-29.7.2018. Paikalla oli noin 30 innokasta 8-15-vuotiasta nuorta ampumahiihtäjää. Osallistujat jaettiin kolmeen ryhmään iän ja harrastuskokemuksen perusteella. Ryhmäkokoja pidettiin varsin onnistuneina ja lapsille saatiin annettua hyvin henkilökohtaista ohjausta harjoituksissa. Karnevaaleilla jokaisella ryhmällä oli paljon ammuntaharjoituksia erilaisin sovelluksin, lihaskuntotreeniä ja hiihtoa Vuokatin hiihtoputkessa. Ryhmät 2 ja 3 kävivät harjoittelemassa myös rullasuksilla. Karnevaaleille osallistujat pääsivät kuulemaan harjoittelun suunnittelusta, osallistumaan Jonne Kähkösen fysiikkatreeneihin ja seuraamaan maajoukkueiden ammuntaharjoituksia. Karnevaalit päätettiin onnistuneesti vaellukseen Vuokatin vaaroilla.

Tunnelma karnevaaleilla oli loistava! Rennossa ilmapiirissä tehdyissä harjoituksissa keskityttiin paljon perustekijöihin ja lapsille, sekä vanhemmille jäi paljon ideoita oman harjoittelun kehittämiseksi. Ensi vuoden karnevaalien suunnittelu on jo käynnissä ja ajankohdasta pyritään tiedottamaan jo tulevan syksyn aikana!

Kuvia karnevaaleilta löytyy TÄÄLTÄ