Lumo-sponsorointiyhteistyön ja stipendien haku on avoinna 1.9.-30.9.2018

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma tukee suomalaista huippu-urheilua ja nuorten liikuntaa yksilö- ja joukkuetasolla. Vuonna 2012 käynnistetty sponsorointi- ja stipendiohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsorointia nuorille urheilulahjakkuuksille. Aiemmin Virkeä-nimellä toiminut ohjelma on nimetty nyt Lumo-brändin mukaan.

Sponsorointiojelmaan hakijoilta edellytetään lajiliiton suositusta, ja liitto voi suosituksen antaa maksimissaan kolmelle hakijalle. Hakemisesta kiinnostuneiden tulee lähettää vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jouni.kinnunen(a)biathlon.fi viimeistään 17.9.2018. Valmennusvaliokunta valitsee suositeltavat urheilijat hakijoiden joukosta, valinnasta ilmoitetaan 24.9. mennessä, ja suosituksen saaneet hakevat ohjelmaan 30.9. mennessä. Stipendiä voit hakea suoraan alla olevan linkin lomakkeella.

Lue lisää ohjelmasta täältä.

Lumo-stipendit seuratasolla urheileville nuorille

Lumo-stipendejä myönnetään kaksi kertaa vuodessa, ja niiden tavoitteena on kannustaa harrastuksessaan eteenpäin 12–20-vuotiaita nuoria, jotka ovat sitoutuneita harjoitteluun ja osoittavat halua menestymiseen.

Lumo-stipendihakemuslomake

Lumo-sponsorointiyhteistyö tukee urheilijoita maailman huipulle

Sponsorointiyhteistyön avulla on tavoitteena tukea nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta aivan maailman huipulle.

Sponsorointiyhteistyöhön on mahdollista hakea joka vuosi syksyisin. Sponsorointi edellyttää lajiliiton ja valmentajan suositusta, ansioitunutta kilpailumenestystä sekä vähintään 14 vuoden ikää.

Lumo-sponsorointihakemuslomake