Tietoja kansainvälisiin kilpailuihin tähtääville – IBU-rekisteröinti, asepassit, erivapaudet

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Urheilijarekisteri ja IBU-julistus

Kansainvälisiin kilpailuihin osallistuvien tulee olla rekisteröitynä IBU:n urheilijarekisteriin. Tätä rekisteröintiä varten tarvitaan kopio passista. Jos tähtäimessäsi on tulevan kauden kansainväliset kisat, etkä vielä ole tullut rekisteröidyksi, lähetä passikopio osoitteella jouni.kinnunen(a)biathlon.fi . Saat vastaviestinä allekirjoitettavaksi IBU-julistuksen.

Hallussapitolupa ja asepassi

Samalla on hyvä huolehtia erityisesti nuorilta urheilijoilta aseen hallussapitoluvat kuntoon, sekä hankkia Euroopan ampuma-asepassi.

Erivapautta vaativat lääkeaineet

Mikäli käytät erivapautta vaativia lääkeaineita, kansallisia kisoja varten ADT:n myöntämälle erivapaudelle on erikseen kansainvälisiä kisoja varten haettava IBU:n vahvistus täältä löytyvällä lomakkeella.

 

Lisätietoja:

Lajipäällikkö Jouni Kinnunen, 046 878 2208