Talviuniversiadit Krasnoyarsk 2.-12.3.2019

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Tarkennus Universiadeista kiinnostuneiden ilmoittautumisille: sitomattomat kiinnostuksen ilmaukset viimeistään 22.10.2018 mennessä osoitteeseen jouni.kinnunen(a)biathlon.fi .

Krasnoyarskin universiadeihin voivat osallistua 1.1.1994-31.12.2001 syntyneet korkeakoulussa (yliopisto tai ammattikorkeakoulu) opiskelevat tai aikaisintaan 1.1.2017 korkeakoulusta valmistuneet urheilijat. Myös avoimessa yliopistossa tai -ammattikorkeakoulussa opiskelevilla urheilijoilla on mahdollisuus osallistua universiadeihin määrätyin edellytyksin. Tarkempaa tietoa tästä löytyy oheisesta liitteestä: Avoin yo ja -amk_Ohjeet opiskelukriteereistä_Universiadit 2019

Kisoihin odotetaan noin kolmea tuhatta osallistujaa yli 50 maasta. Kaikki kilpailupaikat sijaitsevat enintään 20 kilometrin etäisyydellä kisakylästä, osa sen välittömässä läheisyydessä.

Suomen kisajoukkue matkustaa Krasnoyarskiin näillä näkymin reittilennoilla Moskovan kautta. Matkustusaika HKI-Krasnoyarsk-HKI on valittavista lennoista riippuen 8-10 tuntia/ suunta ja aikaero +5 tuntia. Universiadeihin akkreditoidut joukkueiden jäsenet eivät tarvitse viisumia kisamatkaa varten. Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö vastaa lentovarauksista ja muista matkajärjestelyistä lajiliittojen toiveita kuunnellen.