Kauden 2018-2019 lisenssimyynti avattu Suomisportissa, uutena tuotteena kertalisenssi

    Jouni Kinnunen   Uutiset  

Uusi kilpailukausi alkaa 1.11.2018 ja jatkuu 31.10.2019 asti. Alkavan kauden lisenssimyynti on avattu, ja lisenssit voi hankkia viimevuoden tapaan Suomisport palvelusta. Tarkemmat ohjeet lisenssin lunastamiseen löytyvät Lisenssisivulta.

A- ja B-lisenssin osalta ampumahiihdon Sporttiturva-vakuutus on voimassa myös maastohiihdon harjoituksissa ja kilpailuissa kuten viime vuonna. Vastaavasti mikäli olet lunastanut maastohiihdon, mäkihypyn tai yhdistetyn lisenssivakuutuksen Hiihtoliiton puolelta on se voimassa ampumahiihdossa. Tällöin sinun tarvitsee lunastaa ainostaan lisenssiosa ampumahiihtoon. Maastohiihdon Skipassin vakuutus ei kata ampumahiihtoa, joten Ampparipassi on lunastettava vakuutuksen kanssa.

Uutena tuotteena alkavalla kaudella myynnissä on kertalisenssi, joka on voimassa viikon ja astuu voimaan kilpailijan määrittästä päivämäärästä. Näin esimerkiksi vain SM-viestiin kauden aikana osallistuvan kilpailijan lisenssi- ja vakuutuskulu pysyy kohtuullisena. Huomioithan kuitenkin, että harjoitukset kattava vakuutusturva on tällöin voimassa vain kyseisen viikon ajan. Lajia säännöllisesti harrastavan urheilijan on joko hankittava jokin muista lisenssivaihtoehdoista, tai varmistuttava muutoin vakuutusturvansa kattavuudesta.

Lisenssien hinnat ovat seuraavat:

Sporttiturvalla Ilman Sporttiturvaa
A-lisenssi 120€ 68€
B-lisenssi 60€ 46€
Ampparipassi 15€
Kertalisenssi 40€ 25€