Mika Rinta-Keturi vuoden valmentaja Seinäjoella

    Lauri Elo   Uutiset  

Seinäjoen Hiihtoseuran ampumahiihtovalmentaja Mika Rinta-Keturi valittiin Seinäjoen Liikuntapalveluiden palkitsemistilaisuudessa vuoden valmentajaksi 2018.

Rinta-Keturi on valittu useita kertoja ampumahiihtoliiton vuoden ampumahiihtovalmentajaksi. Laadukkaan valmennustyön johdosta Rinta-Keturin vetämiin harjoituksiin on ollut tulijoita vuosien varrella Seinäjoen lisäksi myös maakunnan muista pitäjistä. SHS:n ampumahiihtäjät ovat saavuttaneet sadoittain Suomenmestaruusmitaleita – ja mestaruuksia Rinta-Keturin valmennustoiminnan seurauksena. Myös kansainvälisiin arvokilpailuihin, nuorten MM-kisoja myöten, on nimetty seuran urheilijoita.

Suomen Ampumahiihtoliitto onnittelee Mikaa!

TÄSSÄ Seinäjoen kaupungin Liikuntapalveluiden tiedote palkitsemistilaisuudesta