Seurakysely 2019

    Lauri Elo   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliiton seurakysely 2019

Seurakyselyn taustalla on tarve saada parempaa tietoa seurojen toiminnoista ja harrastajamääristä. Tämänvuotisessa seurakyselyssä painotetaan paljon myös ampumahiihdon tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kokonaiskuvan rakentamista. Suomen Ampumahiihtoliitto haluaa olla edelläkävijä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäjänä. Suomen Ampumahiihtoliitto on perustanut kevään aikana tasa-arvotyöryhmän, jonka tehtävänä on kartoittaa suomalaisen ampumahiihdon tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tilaa ja tehdä tutkimuksiin perustuvista johtopäätöksistä toimenpide-ehdotuksia, joilla näitä asioita pystytään parantamaan niin Liitto-, kuin seuratasolla. Tämän takia seurojen aktiivisuus vastaamisessa on ensisijaisen tärkeää.

Työryhmän lisäksi kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään raportoinnissa Opetus- Kulttuuriministeriölle, Olympiakomitealle sekä pohjana ensi vuoden OKM:n yleisavustukselle, jonka muuttuneissa kriteereissä lajin tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat ensisijaisen tärkeitä.

Seurakyselyn yhteydessä vastaajat voivat esittää toiveitaan seuravalmennuksen kehittämisen-teemalla tehtäville seurakäynneille.

Vastausaikaa kyselylle on 30.6 saakka. Kyselyn linkki on lähetetty seuran yhteyshenkilölle ja toivomme, että seuran sisällä kysely ohjataan tarvittaessa vastuulliselle henkilölle. Kysely löytyy myös Liiton sivuilta kohdasta ”Seurat”.

Lisätietoja seurakyselystä antaa Lauri Elo, lauri.elo(a)biathlon.fi